PARKET SCHUREN EN HARD-WAX

Laat uw parket schuren en hard-waxen door een lokaal parket bedrijf uit Almere.

Parket schuren en hard-wax het beste tussen lak en was

Wanneer parket schuren en hard-wax? U heeft binnenkort wat te vieren, u houdt een groot feest maar u ziet er tegenop. Er gaat altijd wel wat over uw parketvloer. Al is het alleen maar bronwater dan loopt u al het risico op vlekken op uw oude parketvloer. Hij moet nodig weer in de boenwas. Wat te doen? Eerst het feest geven en daarna aan de slag, of vóór het feest zorgen dat de vloer er weer goed uitziet. Wat u ook kiest, waarom laat u het ons niet doen? Wij weten al vanaf 1978 waar we over praten en hebben ruime kennis van zaken voor wat betreft parket schuren en hard-wax toepassen.

Stofvrij schuren, onze specialiteit

U kunt kiezen om vóór het feest uw parketvloer door ons te laten renoveren. Ja maar, zult u zich afvragen, dan heb ik wekenlang nog dat fijnstof in huis en het feest is al binnen een maand. Geen zorgen, u kunt met een gerust hart uw feest geven, wij kunnen gegarandeerd stofvrij schuren. Uw parket vloer schuren doen wij met een schuurmachine die is aangesloten op een professionele stofzuiger met erkende goedkeuringen. U hoeft zelfs geen kasten of lades af te plakken. Bekijk nu de mogelijkheden op onze site en laat uw parket schuren en hard-wax aanbrengen!

parket schuren en hard-wax
Wanneer mijn parket behandelen met hard-wax?

• uw vloer ernstig vervuild of verontreinigd is

• u kleurverschil wil weg werken

• u een beschermlaag wilt laten aanbrengen

• uw vloer opgeknapt dient te worden

Uw parket schuren en hard-wax aanbrengen

Toch heeft u nog twijfels. Op een nieuw gerenoveerde vloer is het zo zonde als er een vlek ontstaat. Wij hebben daar een oplossing voor. Waarom laat u niet uw parket schuren en hard-wax behandelen door ons. Het parket laten lakken beschermt uw vloer het beste, maar veel mensen vinden de natuurlijke glans van olie en was mooier. Daarbij kun je een gelakte vloer niet bijwerken als er beschadigingen zijn ontstaan. Bij hard-wax worden de nerven als het ware uitgelicht, het lijkt alsof uw parket diepte krijgt. Hard-wax is vlek bestendig en is de ideale tussenvorm tussen lakken en oliën.

Voordelen van hard-wax

Maar u heeft al was op uw vloer, u weet hoe een druppel water een vlek kan geven. Dat klopt, maar gewone was, vroeger boenwas genaamd, is nét even wat kwetsbaarder dan hard-wax. Bij een parketvloer met boenwas moet u gemorste vloeistoffen snel opdoen anders heb je vlekken. Hard-wax is een verbeterde versie van was en beschermt goed tegen vlekken en is slijtvast. Het voordeel van hard-wax ten opzichte van lakken is dat eventuele beschadigingen kunnen worden bijgewerkt. In het begin ziet u dit nog wel, maar met de tijd kleurt het mooi bij.

De eigenschappen en kleuren van hard-wax

U twijfelt nog. U bent erg gesteld op de natuurlijke kleur van de was op uw parketvloer. Dat is geen probleem want hard-wax bestaat in een zijdeglans versie en in een matte versie. Als u kiest voor de zijdeglans versie dan lijkt dat net gewone was. De matte versie neigt meer naar een geoliede vloer. Omdat hard-wax een product is dat gemaakt is van was en oliën uit planten, krijgt uw vloer weer die natuurlijke uitstraling. Het dringt diep door in de poriën van het hout, die door het schuren zijn opengemaakt. U kunt ook kiezen voor een kleur. Laat ons uw parket schuren en hard-wax aanbrengen dan heeft u keuze uit meer dan 20 verschillende kleuren.

Hoe gaan wij te werk?

Bij een parket schuren en hard-wax aanbrengen, gaan wij eerst uw parketvloer schuren. Dan impregneren wij uw vloer voor een eerste keer. Dit kan met de kleur van uw keuze zijn. Afhankelijk van de oppervlakte van de te behandelen vloer en van hoeveel parketteurs wij op dat moment beschikbaar hebben, kan dit binnen een dag klaar zijn. Daarna moeten wij de vloer nog een keer in de hard-wax zetten.

Binnen een dag kunt u er weer op lopen. De eerste veertien dagen moet u nog wat voorzichtig zijn met vloeistoffen, maar na drie weken is het goed uitgehard. Uw vloer is daarna voor wel vijf jaar klaar, mits u een of twee maal per jaar een onderhoudsproduct aanbrengt. Verder heeft u er weinig omkijken naar. Aarzel niet langer en laat uw vloer nog voor het feest renoveren, gegarandeerd dat uw gasten u zullen complimenteren met uw mooie parketvloer. Maak nu vrijblijvend een afspraak via onze web-site.

Call Now Button